RETUR

Har du ombestemt deg? Ikke noe problem!

Angrerett og åpent kjøp gjelder for alle varer utenom produktene i bestillingssortimentet vårt.

Hvis du vil gjøre en retur ,kontakter du oss på [email protected] og oppgir navn og ordrenummer. Vi sender deg en returseddel på e-post som kan skrives ut og festes på pakken. Returfrakt koster 99 kr. Hvis du ikke har mottatt returseddelen innen 48 timer, bør du sjekke om den kan ha havnet i spamfilteret.

Fyll ut og legg ved bestillingens medfølgende returskjema, slik at vi kan se hvor returen kommer fra. Hvis du ikke har returskjemaet lenger, kan du legge ved en lapp med navn og ordrenummer samt e-postadressen og/eller telefonnummeret som ble oppgitt ved bestillingen. Produkter skal returneres i uforandret tilstand og i originalemballasjen. Retur skjer på egen bekostning.

 

 

REKLAMERE ET PRODUKT?

Hvis et produkt er skadet eller ikke holder mål ved bruk, og du vil reklamere, kan du kontakte oss på [email protected]. Oppgi ordrenummeret ditt og legg ved et bilde av den skadede varen der det fremgår hva som er feil, slik at vi kan håndtere reklamasjonen din på best mulig måte.

Du må reklamere varen(e) innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangler ved produktet. Vi anbefaler deg å reklamere så raskt som mulig, men en reklamasjon som meldes innen to måneder fra kjøpet fant sted regnes alltid som fremsatt innen rimelig tid.

 

Varen og dens originalemballasje skal leveres tilbake i vesentlig uforandret stand. Du har rett til å åpne pakken og kontrollere at varen fungerer, forutsatt at varen krever det. Varen skal imidlertid ikke brukes utover dette. Hvis du vil benytte deg av åpent kjøp, skal det skje innen 14 dager , og varen skal sendes tilbake komplett og i originalemballasjen med en merknad om at du vil benytte deg av åpent kjøp. Returfrakten er det du som forbruker som står for.

Ved bruk av angrerett eller en reklamasjon der du som kunde ikke ønsker en ny vare, betaler vi tilbake ordrebeløpet eller krediterer fakturaen innen 30 dager fra den datoen som den returnerte varen ble mottatt. 

Kontakt

Om oss

Info

Svenska Norsk